Надя и Цецо

  Какво да ви кажа…. Мина и дванайстия ми сезон като сватбен агент. Все си мисля, че съм видяла всичко вече, че повече няма какво да ме учуди, но както една колежка казва – все на мен се случват най-странните неща. На мои сватби е припадала булка, на друга пък припадна кума, та викахме линейка.     Веднъж ми откраднаха куфара с всички инструменти по време на работата и ми вързаха буквално ръцете. О, да и ченгета ме спряха докато пътувах към локацията, за основна проверка – разбирайте аптечки, резервни  крушки за фарове и всякакви дивотии. На една сватба пък се счупи арката, слава Богу точно като приключи ритуала. За трагичния случай дори не искам да си спомням. Запознавала съм се с младоженците в деня на сватбата  и какво ли още не….

Предполагам всичко това иде, за да ми покаже, че нищо и никой не може да ме спре по пътя към осъществяване поредната мечта….или поне така аз разчитам знаците на съдбата…..

Обаче да се изгуби кума, се случи точно на тази щура сватба. Запиля се човекът или се напи нейде в Созопол, между вземането на булката и сватбения ритуал на плажа. На издирването по телефона той каза „ Ааа, започвайте, аз ще дойда по някое време…“

Чакахме го близо два часа и понеже се мръкна, накрая назначиха резервен кум.

Иначе всичко си беше на място и жегата и вятъра….дори и куче все се появява от някъде

Представям ви лудата сватба на Надето и Цецо.