Вашето мнение е важно за мен

Testimonials

Required

Веси & Янко

БЛАГОДАРЯ от сърце на Краси🌷

Тя направи нашата сватба точно както ние си го представяхме, повече от красива!
Сватбата е най-щастливия и най-напрегнатият ден на една булка,затова апелирам всички булки да се доверят изцяло на сватбения си агент ,в нашият случай на прекрасната…..
Караси Автанска.Изключителен професионалист в организацията и украсата.Съветите и бяха точно на място и с правилна преценка за нещата отстрани.
Краси…
Продължавай да правиш хората щастливи!
Благодарим ти❤️

Весела Георгиева

Краси като вълшебна сватбена фея

Скъпа Краси,
Всички отзиви и мнения, които прочетох за теб са вярни и се радвам, че дойде моментът, в който и аз ще напиша няколко думи за теб.
Ще започна с най-показателния пример, а именно с това че бях сложила номера на Краси на бързо набиране, с идеята на сватбата да мога бързо да се свързвам с нея ако има нещо. Какво да кажа … така и не се наложи да ѝ звънна… защото всичко беше подготвено и организирано перфектно. Беше най-хубавия, красив и спокоен ден, благодарение на съдействието на Краси!!!

Накратко:
– Удоволствие е да се комуникира с Краси!
– Супер професионалист и организатор, знае какво прави, как го прави и затова:
– Резултатът с Краси е красива и безупречно организирана сватба!

И надълго 🙂
Краси е душевна, истинска и искрена. От първия разговор се чувства, че обича работата си и прави всичко с желание и любов.
Тя се интересува от своите младоженци, изслушва, опознава и радва. Ориентирана е изцяло към нагласата и представите на двойката. Сватбата не е само един ден на определената дата, а целия процес на подготовка. Краси успява да предаде много спокойствие и увереност, и при всичко без да налага или натрапва свои идеи, което според мен е истинското майсторство, предвид нейния богат опит и креативност.

Краси, благодарим ти за отношението, за търпението, за разговорите, опита, организацията, за това че сбъдна нашите представи за мечтана сватба!!! Радваме се, че споделихме тези прекрасни емоции заедно!!!

Сем. Илиеви

Сара & Деян

Магия

Тази Жена!!!
Имам усещането, че ще бъде до мен винаги, дори никога повече да не се видим!
Запознахме се по телефона.
После имахме среща за по кафе, говорихме си за нещата от живота и край – имах човека, който ме прочете и нямах съмнения за нищо!
Толкова невидимо мина през целия ден!
А денят беше приказка и нямаше да е същото без нея и екипа и!
Точна, педантична, изпипваща всеки детайл, невероятен творец, прави “магии” 🙂за щастие!
Благодарим ти Краси, от сърце, че сбъдна нашата приказка!

Габриела Боянова

Благодарим <3

Като всяко момиченце, винаги съм си мечтала за перфектната сватба, като в главата си бях представяла всеки детайл. Е, Краси успя да превърне всички тези мечти в реалност!

Срещнах я за пръв път още когато бях на 11-12 години, понеже братовчедка ми я бе избрала за сватбен агент. В годините продължих да следя работата й чрез социалните мрежи, а когато дойде и моето време да събера екип за сватбения ни ден, изборът за агенция беше най-лесен. Не съм си правила и труда да се консултирам с други агенти.

Организирахме всичко дистанционно – разбира се това не бе никакъв проблем за Краси, тя умело се напасваше с графика ни, като повечето ни срещи бяха през късните часове на деня. Успя да улови и запише всеки детайл, дори и тези, които мислихме, че не успяваме да обясним. Крайният резултат беше зашеметяващ!

Що се отнася до организацията: не мога да опиша, колко съм благодарна! Краси се застъпи за нас, когато се наожи, успя да ми вдъхне изключително спокойствие в напрегнатия сватбен ден и създалите се обстоятелства и да реагира адекватно и бързо на промяната в локацията на ритуала.

Ако някога ни се наложи пак да вдигаме сватба, със сигурност не бих се поколебала в избора на агенция! 🙂

Благодарим, Краси за труда на целия екип, за профеционализма и най-вече за подкрепата!
Радина и Стефан

Радина и Стефан

🍊🍊🍊

Каквото и да се напише за работата на Краси, ще е малко! 🧡
За пръв път се запознахме с нейната креативност на сватбата на една наша приятелка. Тогава бяхме възхитени от прекрасната горска атмосфера, която беше създала.
Няколко месеца по-късно се свързахме с нея. Предвид, че ни деляха не малко километри, комуникацията беше изключително лесна – виждахме се на видео разговори, пишехме си, споделяхме идеи и обсъждахме всеки детайл. Когато се видяхме за пръв път на живо, нямаше място за съмнение, че тя е нашият човек! Впечатли ни нейната отдаденост и времето, което отдели, за да ни опознае и усети като хора, за да направи най-доброто за нас!
Ние вярваме, че всеки творец трябва да изразява себе си и сме много щастливи, че Краси повярва в нашата идея и добави цялото си вдъхновение в нея, като заедно с нас се вълнуваше за всичко!
В деня на сватбата се чувствахме като в приказка. Въпреки че си бяхме представяли как ще изглежда, Краси и екипът й бяха надминали очакванията ни! Мястото беше придобило коренно различен облик – нашия! Имаше и много приятни за нас изненади, които ни накараха да се чувстваме наистина специални!
Ако Ви трябва един вдъхновен, положителен, нестандартен и креативен човек, това определено е Краси! Надяваме се да имаме още нови прекрасни поводи, в които да се срещаме отново!

сем. Желеви